Vindictus TR

Gönderen Konu: 11 Ocak Planlanmış Oyun Güncellemesi  (Okunma sayısı 329 defa)

Pehlivann

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • İleti: 13
    • Profili Görüntüle
    • Vindictus TR
11 Ocak Planlanmış Oyun Güncellemesi
« : Ocak 11, 2018, 09:08:09 öö »
Sevgili Oyuncular,

11 Ocak Perşembe günü saat 6.00'da (PST) planlanmış bir oyun güncellemesi yapacağız. Bu süre boyunca, tüm sunucular kullanılamayacaktır. Bakımın yaklaşık 3 saat sürmesini tahmin ediliyor. Saat 9:00 civarında sunucularımız tekrar aktif hale gelecektir.

- Başlangıç ​​ve bitiş zamanı -

Pasifik: 06 : 00-9 : 00 PST
Doğu: 09:00 - 12:00 EST
Avrupa: 15:00 - 18:00 CET
Avustralya: 1:00 AM - 4:00 AM AEDT, 12 Ocak Perşembe günü bitiyor

Her bir bakım için tahmin edilen tahmini sürenin bildirim yapılmaksızın değiştirilebileceğini lütfen unutmayın.

Neler yapılacak?

- Sunucu Bakımı
- Aes Sidhe Güncellemesi
- Yeni hikaye ve görev! The Prince of Failure raidi geliyor!
- Gallagher Zar Oyununun dönüşü ve diğer özel olaylar!

Aşağıdaki iki yeni kıyafet (Chevalier ve Legionnaire) ve çeşitli satılık ürünler geliyor.